برگزاری مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه علم و صنعت ایران

مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد
با حضور آیت‌الله صدیقی (امام جمعه موقت تهران) و به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران، ۲۷ آذرماه ۱۴۰۱ همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه، آیین گرامیداشت این مناسبت، در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این مراسم، اعضای هیات رئیسه دانشگاه، مدیران حوزه های علمیه ثقلین، بقیه‌الله، امام رضا (ع)، امام خمینی (ره) و آیت‌الله جلالی خمینی و نیز جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه حضور داشتند.

در مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) با گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مفتح و خیر مقدم گویی به مهمانان و حاضران، از برگزاری این نشست در دانشگاه علم و صنعت ایران ابراز خرسندی و بر لزوم رمزگشایی از گفتمان حوزه و دانشگاه و تقارب این دو تاکید کرد.

پس از آن حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در دانشگاه علم و صنعت) ، در خصوص چیستی و راهبردهای وحدت حوزه و دانشگاه سخنرانی کرد و دکتر بهروز مینایی (رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر)، با موضوع ارائه تجربه‌ای موفق در همکاری حوزه و دانشگاه به معرفی کلان پروژه هوش مصنوعی علوم اسلامی پرداخت.

در ادامه این مراسم، آیت‌الله صدیقی (امام جمعه موقت تهران)، ضمن اظهار خوشوقتی از حضور در جمع فرهیختگان در دانشگاه علم و صنعت ایران، تاکید کرد: چیزی شبیه به شبه‌معجزه است که در دنیای پر زرق و برق و پر وسوسه جهان مادی‌گرا، با جمعی از فرزانگان و عالمان و متخصصان، دور هم جمع شویم و این اجتماع هم سبقه معنویت و توحیدی داشته باشد.

اگر تاریخ و امروز دنیا را ببینید و ایران را ببینید و این دانشگاه را، متوجه می‌شوید که کار، کار خداست و خدا بر هر کاری تواناست.

امام جمعه موقت تهران در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه با ذکر چند آیه، مساله را تبیین و گفت: در آیه ۴۱ سوره توبه، دستور خدا بر هوشیاری و مجهز بودن ما به سلاح‌هایی است که در زندگی نیاز داریم و این دستور که جوشش درونی داشته باشیم برای این است که مغلوب دشمن نشویم. همچنین خداوند در آیه ۱۲۲ همین سوره، دستور عمومی برای تفقه در دین می‌دهد و از همه طوایف می‌خواهد گروه‌هایی به حوزه‌های فهم عمیق دین وارد شوند.
آیت‌الله صدیقی تاکید کرد: علوم دانشگاهی، مربوط به افعال خدا و علوم حوزوی، مربوط به اقوال خداست و آنکه علوم دانشگاهی را از علوم حوزوی جدا می‌داند، فعل و قول خدا را جدا می‌کند در حالی که این ارتباط همانند رابطه روح و جسم است.

وی افزود: دین به دانشگاه می‌گوید شما هر کار می‌کنید در حکومت خدا هستید و یک استاد دانشگاه وقتی بندگی می‌کند فرق دارد با شخص عادی دیگر، چون دین با افعال الهی آشنایی دارد.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: مطابق آیه علیکم انفسکم، باید هم خود را بشناسیم، هم خودیابی و خودسازی داشته باشیم و هم آنچه در مسیر خودسازی به دست آورده‌ایم را پایش و مراقبت کنیم و رو به خدا باشیم.

پوستر مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه علم و صنعت

آخرین رویدادها و برنامه های نهاد رهبری دانشگاه علم و صنعت را در کانال نهاد پیگیری فرمایید:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.